Björnbergsgruppen etablerar sig i Södertälje

Genom förvärv av Björklunds Rör Stockholmsbaserade VVS- och industrirörkoncernen Björnbergsgruppen, med investeringsbolaget Evolver Investment Group som stark ägare, har den 1 januari förvärvat Björklunds Rör i Södertälje. I och med affären stärker Björnbergsgruppen sin position som Mälardalens ledande VVS- och industrirörinstallatör. Björklunds Rörs VD och tidigare ägare, Krister Normann, inträder i samband med affären som delägare i Björnbergsgruppen och tar plats i den operativa ledningen.
Pressmeddelande »

Stockholmsbaserade VVS- och industrirörkoncernen Björnbergsgruppen har knutit till sig Stefan Ring, tidigare VD för Rörkompaniet. Ring tillträder en ny befattning som affärsområdeschef med ansvar för koncernens expansion i det norra och västra Mälardalsområdet. Han inträder samtidigt som delägare i Björnbergsgruppen.
Pressmeddelande »

Koncernen har sitt huvudkontor i Västberga/Stockholm. Koncernen befinner sig i en expansionsfas varför vi söker intressanta och företagsamma medarbetare som vill vara med att fortsätta bygga verksamheten till en ansvarsfull och kompetent ”rörfirma” samt gillar att ta tag i utmaningar.

På vår önskelista står idag kalkylator, projektledare/arbetsledare och inköpare för produktionsbolagen inom koncernen. Vi söker även duktiga VS montörer och svetsare. Möjlighet till karriär inom koncernen finns.

För mer information ring:
Patric Lindberg 070-992 67 00

Ansökan sänds per mejl till:
info@bjornbergs.se eller via vårt kontaktformulär

Alternativt per post till:
Förvaltningsaktiebolaget C J Björnberg
Västberga Allé 36B
126 30 Hägersten

Björnbergsgruppen expanderar